Wil jij ook af van je acné of puistjes?

Heb jij veel last van puistjes? Blijf dan niet zelf experimenteren. Voorkom dat jou acné een ernstig huidprobleem wordt en lelijke littekens veroorzaakt.

New Eden Skincare behandelt deze vervelende aandoening, met de intensieve glycolzuur peelings van Cell Fusion C, deze behandeling geeft in combinatie met de juiste producten voor thuis een geweldig resultaat, kom en ervaar wat deze behandeling voor jouw huid kan betekenen!

New Eden Skincare bestrijdt acné ook met  zuurstof, de zogenaamde Intraceuticals Clarity Infusion. De bacteriën die acné veroorzaken houden niet van zuurstof  Al na een behandeling zal je huid er egaler en rustiger uitzien en aanvoelen, waarbij het actieve antibacteriële Clarity- serum en vetvrije producten zorgen dat toekomstige puistjes worden voorkomen.

85% van alle mensen tussen de 11 en 50 jaar, kunnen soms last hebben  van acné of puistjes. Ook kan acné zomaar na je 30ste de kop op steken.  Acné na je 30ste wordt vaak ook in verband gebracht met stress.  De aandoening vindt zijn oorsprong in talgklieren die, onder invloed van stresshormonen, overmatig talg produceren waardoor poriën verstopt raken en dan gaan ontsteken.

Bel nu voor een gratis intake en huidanalyse, dan kunnen we samen kijken hoe we dit probleem voor jou op kunnen lossen.

Ingrid Sielhorst (9 Posts)