Stress - Ontspanning

Spiegelbeeld, vertel eens even
Ben ik echt zo mooi als jij?
Is het waar, zie ik jonge blosjes
Ook al neem ik weinig tijd voor mij?

Anti-stress, laat je vitaalste zelf zien

Wij vrouwen vragen veel van onszelf: we moeten van alles en doen het graag goed. De stress van de combinatie van werk en privé eist echter ook zijn tol en is af te lezen aan ons gezicht. Onafhankelijke studies laten zien dat ons emotionele, sociale en spirituele welzijn effect heeft op de conditie en leeftijd van de huid. Stress, minder energie en te weinig beweging en echte ontspanning brengen allerlei processen op gang in ons lichaam en de gevolgen zien we in ons spiegelbeeld.
Maar dat hoeft niet…

Klinkt dit bekend?

Jij bent een actieve vrouw van 40 of ouder en graag constant in de weer. Je werkt en hebt een druk sociaal en gezinsleven, zorgt voor anderen en tijd voor jezelf schiet er weleens bij in.

Als je in de spiegel kijkt, zie je dat de jaren bovendien gaan tellen. En jij realiseert je, dat jouw huid nu een andere verzorging vraagt dan 10 jaren geleden:

 • Je ziet wallen en donkere kringen rond de ogen
 • Je bent witjes of juist voortdurend rood aangelopen
 • Je huid heeft een vale, vermoeide en futloze uitstraling
 • Je rimpels zijn dieper geworden, met name op je voorhoofd
 • Je haren en nagels breken snel af.

Is er een manier om er stralend uit te blijven zien, ook al ben ik nog zo druk? vraag jij je af.
Jazeker!

  Anti-stress, op naar totale ontspanning

  Jij wilt weer genieten en verlangt ernaar om trots te zijn op je spiegelbeeld, omdat je een vrouw ziet die alles aankan! Stralend, ontspannen, vol energie en lekker in je vel!

  Wat heb jij nodig voor een ontspannen, jeugdige uitstraling?

  • Om te beginnen natuurlijk een behandeling die jou totaal en diepgaand ontspant, zowel lichamelijk als geestelijk. Die je zintuigen prikkelt met geuren en muziek, die jou een zalige beleving en een gevoel van welzijn geven. Mindfulness en massage zorgen voor een algehele ontspanning van lichaam en geest
  • Deskundig advies in een huidverbeteringsbehandelplan, afgestemd op jouw unieke situatie en huid. En op je doelen
  • De juiste, natuurlijke gezichtsverzorgingsproducten voor thuis en de behandelingen in de salon, die jou de gewenste resultaten geven
  • Plus de tools, waarmee jij deze resultaten gemakkelijk vasthoudt
  • En persoonlijke begeleiding, zodat jij tijdens alle drukte een gewoonte maakt van jouw dagelijkse huidverzorging.

  Anti-stress én huidverbetering

  In mijn schoonheidssalon geniet jij de combinatie van de huidspecialist en de erkend Skin & Organic Touch Therapeut. Je krijgt dus meer dan de gebruikelijke schoonheidsbehandeling. Tijdens jouw behandelingen combineer ik de juiste, natuurlijke producten met speciale massagetechnieken voor huidverbetering én een diepe, totale ontspanning. Je huid herstelt en verbetert versneld, terwijl jij alles loslaat en helemaal bijtankt!