Nieuws - Blog

Well Aging Experience

Nieuw concept "Well Aging Experience

Na zilver komt goud. Omdat ik alleen nog het allerbeste resultaat en het allerbeste van mijzelf wil bieden, heb ik besloten om alleen nog voor goud te gaan.

In de Well Aging Experience heb ik al mijn expertise, jarenlange ervaring, geavanceerde technieken, bewezen methodes, én de helende kracht van mijn handen gecombineerd. Het resultaat is een behandeling die verder gaat dan de oppervlakte en diepgaande resultaten biedt.

Het is een ervaring die je meenemt op een reis van pure verwennerij waarin de ultieme balans tussen huidverbetering en diepe ontspanning ontstaat en lichaam en geest weer één worden. Als er geen ontspanning is kan er ook geen huidverbetering plaatsvinden. 

Wat maakt deze experience zo uniek?

Tijdens deze experience kom je helemaal los van alledaagse beslommeringen, het lijkt alsof je voor even zweeft door de ruimte, waarin tijd niet meer bestaat. Je waant je in een paradijs van geurbeleving, met speciale helende muziek op de achtergrond, terwijl kundige handen met speciale massagetechnieken en krachtige producten verhardingen en verklevingen opheffen en hernieuwde energie laten stromen. Steeds verder wegzakkend op de heerlijk verwarmde wellnessbank ondergaat jouw huid een ware transformatie.

Maar dat is niet alles. Behalve het prikkelen van alle zintuigen gaat de experience verder dan enkel de oppervlakte van je huid. Deze behandeling stimuleert  de celvernieuwing, waardoor je huid zichzelf van binnenuit vernieuwt en herstelt. De aanmaak van collageen wordt gestimuleerd, wat resulteert in een stralende, jeugdigere huid. Je energieniveau stijgt en je huidconditie verbetert zichtbaar.

Met de kracht van de natuur

Bij New Eden Skincare draait alles om de kracht van de natuur. Ik ben er steeds meer van overtuigd, dat een gezonde, stralende huid het resultaat kan zijn van de ultieme samenwerking tussen salonbehandelingen en pure,  krachtige natuurlijke producten. Wat leidt tot een ware transformatie van jouw huid.

Mijn toewijding aan de totale ervaring gaat zelfs verder dan de behandeling zelf. Het interieur van de salon is aangepast naar een warmere en zachtere uitstraling, net zoals het leven zelf zachter wordt naarmate we ouder worden. Ik heb deze aardse, harmonieuze kleuren gekozen om een gevoel van rust en comfort te bevorderen.

50+ vrouwen in hun kracht zetten

Het is mijn doel om deze vrouwen te laten stralen, van binnen en van buiten. Ik ga mijn spaarzame tijd besteden aan een selecte groep mensen, en wil bijdragen aan de mogelijkheid om voor even te ontsnappen aan de drukte van het hechtische leven van alledag en volledig op te gaan in deze unieke ervaring. Even weg van alles, waar tijd geen rol speelt. Alle tijd en aandacht alleen voor jou.

Het aanbod

Je kunt kiezen uit drie verschillende ceremonies, elk met eigen unieke voordelen en focusgebieden, allemaal uitgevoerd in een omgeving waar ontspanning en verwennerij centraal staan. 

Ik nodig jou van harte uit om deel te nemen aan deze "Well Aging Experience" waarin ik met passie en toewijding werk aan jouw ultieme transformatie van lichaam en mental beauty. Dompel jezelf onder in een wereld van schoonheid en welzijn die dieper gaat dan je ooit hebt ervaren. Ontdek de kracht van mijn ervaren handen, de natuur en ervaar de ultieme balans tussen huidverbetering en ontspanning.

Welkom in mijn paradijs - New Eden Skincare

Gun jij jezelf goud? Boek dan jouw experience onder het kopje Afspraak maken

Liefs  Ingrid

 

25 jaar New Eden Skincare

New Eden Skincare door de jaren heen

Op 9 december 2023 is het vijfentwintig jaar geleden dat mijn ondernemersreis begon met een eigen schoonheidssalon. Het was een meisjesdroom die uitkwam. Maar zoals in ieders leven, ging niet alles van een leien dakje. Toch heb ik geen moment spijt gehad van de keuze die ik toen gemaakt heb, het was de beste beslissing ooit omdat het recht uit mijn hart kwam.

Mijn verhaal:

Als jong meisje had ik al veel interesse in cosmetica en was ik daar al mee in de weer. Ik kocht zelfs al cremes voor mijn moeder met de mededeling dat die goed waren voor haar huid.

Toen al wilde ik dolgraag de opleiding schoonheidsverzorging gaan doen, maar helaas ging dat niet door. Er was eenvoudigweg geen geld voor (de opleidingen waren toen nog particulier) en mijn ouders zagen hier ook geen toekomst in. 

Dus liep het leven anders. Ik werd receptioniste bij Hotel van der Valk, en later bij platenmaatschappij EMI Records secretaresse. Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan, en ik besloot om naast mijn baan te starten met de opleiding manicure/pedicure.

Het moment dat ik afscheid nam van mijn baan, was toen ik moeder werd van onze zoon in 1988. In 1991 maakte onze tweede zoon ons gezin compleet.

In elke omstandigheid heb je een keuze

In 1994 werd mijn man ziek waardoor hij thuis kwam te zitten en ik mijn kans zag om mijn meisjesdroom alsnog te gaan verwezenlijken. Ik zei tegen hem, "nu is het mijn beurt", omdat het nog steeds kriebelde en ik toch iets wilde gaan doen waarmee ik de mensen écht zou kunnen laten genieten, ontspanning met huidverbetering, de ideale combinatie die ik toen al zag.

In 1997 ging ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste volgen bij Instituut Thomas in Den Bosch, en toen was het hek van de dam! Ik ben nooit meer gestopt met leren. Alle cursussen en opleidingen die maar enigszins een raakvlak hebben met mijn vak vind ik interessant tot op de dag van vandaag. Het heeft me inzichten gegeven en gevormd.

Mijn eigen schoonheidssalon

Op 9 december 1998 startte ik mijn salon aan huis, maar wel gelijk een heel professionele en ik wist toen al dat het zou slagen, ik was zo gemotiveerd om het tot een suces te maken.

En dat is gelukt. Ik kijk met trots en dankbaarheid terug, maar ook zeker nog vooruit. Ik zit nog steeds op dezelfde fijne plek, ben na al die jaren gepokt en gemazeld en voel nog altijd dezelfde kriebels en passie terwijl ik de pensioengerechtigde leeftijd al ben overschreden.

Maar niet alles ging altijd van leien dakje

Ik ben trots omdat ik letterlijk viel en weer opstond .....

In 2016 maakte ik een ongelukkige val in mijn salon, waarbij ik het grootste bot in mijn lchaam, mijn dijbeen, en het bovenste deel van mijn knie brak. Ook mijn linker elleboog bleek verbrijzeld, Oorzaak; osteoporose. Na een revalidatie van maanden in het verzorginstehuis, mocht ik thuis verder herstellen.Na een half jaar heb ik de draad weer opgepakt en stond ik weer in de salon. Blij dat dit leed was geleden.

Nog geen half jaar later begon de ellende opnieuw. Ik gleed onderuit op een opgevroren waterplas. Er volgde weer een operatie. Mijn enkel bleek gebroken op twee plekken en mijn rechter pols ook.

Maar ik zou Ingrid niet zijn als ik niet weer zou opkrabbelen en ja hoor, na 6 maanden stond ik weer in de salon.

Mijn motto: geef nooit op en mijn passie, waren hier de versnellers in het herstel.

Ik ben trots omdat ik letterlijk na vallen weer opgestaan ben en ik na 25 jaar nog steeds en met evenveel enthousiasme mijn vak en ondernemerschap uitoefen.

Skin Touch Therapeut

Altijd op zoek naar de nieuwste technieken en methoden, zou ik mijn muren kunnen behangen met diploma's en certificaten, maar het allerbelangrijkst zijn mijn eigen ervaren warme handen. Hiermee "voel" en zie ik wat jij en jouw huid werkelijk nodig hebben. 

Skin Touch Therapeut is de naam die de lading dekt, evenals de woorden die ik vaak van gasten terug krijg dat ik gouden handen heb.

Mooi ouder worden, dat wil elke vrouw

Als jong meisje vond ik al dat elke vrouw een prachtige huid verdient en dat vind ik nog steeds. Nu ik zelf een dagje ouder wordt, weet ik hoe belangrijk het is om je huid goed te blijven verzorgen en aandacht aan jezelf besteden bijdraagt aan je kwaliteit van leven. Dit wil ik alle vrouwen meegeven, dat ze het zichzelf gunnen en daar wil ik aan bijdragen met mijn nieuwe concept dat ik daarvoor heb ontwikkeld en waarin alles wat ik die vijfentwintig jaar geleerd heb, is samengebracht in mijn eigen Signatuur Treatment.

En nu ga ik voor goud

25 jaar is zilver en nu ga ik voor goud.  Alle skills en ervaringen zijn gebundeld, samen met het beste van wat ik kan geven van mijzelf. Alle geleerde methodes, technieken en de krachtige energie van mijn handen zijn gebundeld tot een ultieme Signatuur treatment en uniek concept.

Tijd is kostbaar voor jou en voor mij, kwaliteit is daarom nog belangrijker geworden. Mijn kostbare tijd ga ik besteden aan het geven van de allerbeste behandelingen aan een selecte groep gasten waarin tijd geen rol speelt.

Twee gasten per dag mogen zich onderdompelen in de serene rust en onder kundige handen waarbij niets aan het toeval overgelaten wordt.

Tot in het kleinste detail wordt alles aangepast aan de nieuwe stijl. Van logo tot interieur, van behandelbank tot uniform, van behandeling tot concept.

Ik popel om samen met jou dit unieke concept vorm te geven en samen tot grote resultaten te komen, in mooi en gelukkig verouderen.

Want dat begint altijd bij jezef, als jij dit je gunt!

Mag ik jou ontmoeten?