Mooier oud worden

Pak een moment voor jezelf, van binnen en van buiten

Mensen worden ouder en rollen in generaties veranderen. Tegenwoordig is 40 het nieuwe 30 en 60 het nieuwe 50. Leeftijd is een getal en een state of mind en jij staat vol in het leven!

En dat laat je graag zien. Ook aan de buitenkant, aangezien je gezicht je eerste visitekaartje is.

In een wereld die bovendien steeds sneller gaat, is het vertragen en je bewust zijn van het moment essentieel om in balans te komen. Met behandelingen die je de stilte laten ervaren in je gedachtes en jezelf. En je volledig onderdompelen in een gevoel van ontspanning, waardoor je geen idee van tijd meer hebt.

‘Mensen schatten mij te jong, haha!’

Als schoonheidsspecialiste, huidspecialiste en erkend Skin & Organic Touch Therapeut houd ik me dagelijks bezig met de rijpere huid. Met een behandelplan, 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten en behandelingen zorg ik dat jij je energieke, jeugdige uitstraling terugkrijgt. En die behoudt. Je huidproblemen verminderen of verdwijnen en de diepe ontspanning geeft je een mildere uitstraling. Samen met jou ga ik de strijd aan tegen huidveroudering.

[quote] ‘Al na slechts een behandeling is je uitstraling is aantrekkelijker, zachter en ontspannen. Plan er een, voordat je een fotoshoot of belangrijke afspraak hebt.’

Kennismaken of direct een behandeling plannen?

Wat spreekt jou het meeste aan? Waar heb jij nu de meeste behoefte aan: een behandeling in anti-aging, anti-stress of wil jij je huidprobleem oplossen?
Weet je het nog niet? Maak dan kennis met mijn aanpak door een vrijblijvende afspraak te maken voor een gratis intakegesprek. Onder het genot van een heerlijk drankje bespreken we wat jouw wensen en vragen zijn. En welke behandeling en producten daar het beste op aansluiten.

Direct een afspraak maken voor je eerste behandeling mag natuurlijk ook.