Over Ingrid

Hoe mijn passie werkelijkheid werd

Op jonge leeftijd wist ik al dat mijn toekomst in de huidverzorgingsbranche lag. Het duurde echter nog een aantal jaren en kende enkele omwegen voordat ik met trots de eigenaresse werd van New Eden Skincare. Ik heb nooit mijn dromen opgegeven en op 41e zag ik mijn kans om de benodigde opleiding te volgen en mijn eigen onderneming te starten. Je kunt hier mijn hele ondernemersverhaal lezen schoonheidsspecialistculemborg.nl/blog  

 

De 45+ vrouw

Ik bevond mij op de ideale leeftijd om mij te specialiseren in de huid van de "ouder wordende vrouw" Nu, meer dan ooit, geloof ik dat elke vrouw de snelheid van haar biologische klok kan vertragen of zelfs deels kan terugdraaien op een ontspannen en natuurlijke manier.

"Mooier oud worden is investeren in jezelf"

Ik probeer hierin een voorbeeld te zijn en andere vrouwen te inspireren om zichzelf de tijd te gunnen om goed voor zichzelf te zorgen. Dit straalt kracht en vitaliteit uit en draagt bij aan gezondheid en welzijn. Als huidspecialist richt ik mij niet alleen op schoonheid, maar ook op ons mentale welzijn en zeker op  ontspanning. Zonder ontspanning kan er geen huidverbetering plaatsvinden.

Ik ben ervan overtuigd dat schoonheid niet alleen van buiten komt, maar ook van binnenuit. Een gezonde levensstijl, voeding en ontspanning zijn essentieel voor een stralende huid, mooi haar en een gezond lichaam. Blijvende huidverbetering vereist samenwerking. De beste resultaten bereik je door behandelingen in de salon te combineren met thuisverzorging en lifestyle-advies.

Ik geniet intens en ervaar veel voldoening als ik vrouwen hierin mag begeleiden, en ik doe dit met mijn opgedane levenslessen, vele opleidingen en cursussen, voorschrijdende inzichten en unieke producten. Maar het meest geniet ik van de waarde die ik kan bieden met mijn vakkundige warme handen.

25 jaar New Eden Skincare

Voor wie mij (nog) niet kent

Ik ben:

- Creatief

- Enthousiast

- Empatisch

- Loyaal

- Ambitieus en zeer leergierig

Ik ben dol op:

- ons hechte gezin en ons kleinkind in het bijzonder

- gezellig dineren en borrelen (bij kaarslicht)

- mijn werk

- een spannende serie of film

- de zon

- rust en even helemaal niets moeten

- opdoen van nieuwe kennis en wijsheid en deze integreren

Volgens de ervaringen van mijn gasten:

- geef ik energie, aandacht en een luisterend oor

- is elke behandeling een feestje

- ben ik vernieuwend en open-minded

- voel ik wat iemand écht nodig heeft

- bied ik quality time

- ben ik een expert

- bied ik een veilige omgeving

- zijn mijn handen zacht, vakkundig en ontspannend

- ben ik zorgzaam en respectvol

- straal ik rust, warmte en professionaliteit uit

- ben ik inspirerend

- is een behandeling een ervaring die voelt als een reis van geuren, sensaties en ontspanning

- ben ik resultaatgericht en zeer up-to-date volgens de nieuwste ontwikkelingen

En dan de allerleukste opmerking van mijn lieve man, toen ik hem vroeg naar mijn eigenschappen:

"Ja nou, daar heb ik eigenlijk nooit zo over nagedacht, maar vooral heel erg lief"

Van kinds af aan bezig met mooier oud worden

Jouw huid is mijn passie

Al in mijn pubertijd kocht ik crèmes voor mijn moeder, wetende dat het goed was voor haar huid. Op jonge leeftijd ben ik zelf ook begonnen voor mijn huid te zorgen. Ik ben inmiddels ver over de 60 en krijg wekelijks complimenten over de conditie van mijn huid.

Thuis was er geen geld voor mijn grote droom: een opleiding tot schoonheidsspecialist. Ik ging als secretaresse aan de slag bij een platenmaatschappij, trouwde en kreeg 2 zoons. Mijn passie voor de huid was er echter nog. Toen mijn kinderen groot waren, ben ik alsnog de opleiding gaan volgen. Op mijn 41e maakte ik mijn droom eindelijk waar.

Certificaten – Dermatologie voor de schoonheidsspecialist

Als huidspecialist ben ik misschien wel de eerste die jouw huid grondig analyseert. Door mijn opleiding ben ik in staat eventuele verontrustende plekjes en vlekjes te herkennen en je door te verwijzen naar de dermatoloog. Zo kan een hoop ellende worden voorkomen.

Echte en blijvende resultaten voor de ouder wordende huid

Als huidspecialist zorg ik, dat jouw huid weer in topconditie komt en blijft. En los zo jouw huidproblemen op.

Omdat stress het verouderingsproces immens versnelt, houd ik mij ook bezig met het terugdraaien van de effecten van stress op je huid. Dat doe ik onder andere met well-agingbehandelingen. De behandelingen omvatten technieken gebaseerd op mindfulness om het limbische systeem te stimuleren, met nadruk op 3 zintuigen: ruiken, voelen en horen. En 100% natuurlijke producten met heerlijke texturen en geuren. Een minivakantie voor lichaam en geest met als resultaat een stralende huid en een nieuwe, ontspannen versie van jezelf.

Je kunt uiteraard niet alles met een potje crème oplossen. Steeds meer zijn vrouwen zich ervan bewust, dat een gezonde levenswijze en de juiste producten essentieel zijn voor een stralende huid, mooi haar en een gezond lichaam. Daarnaast is ontspanning en gezonde voeding met de ondersteuning van voedingssupplementen onmisbaar voor de opbouw van een gezonde, stralende huid.

Een klant keek laatst na de kuurbehandeling in de spiegel en zei: “Je bent een echte huidkunstenaar!” Zo blij was ze dat haar pigmentvlekken vervaagd waren.

Blijvende huidverbetering is echter ook een kwestie van samenwerking, die jij en ik met elkaar aangaan. De behandelingen in de schoonheidssalon alleen brengen je slechts een deel van de gewenste resultaten. Je ziet pas echte en blijvende resultaten met het thuis onderhouden van je huid ter ondersteuning en het opvolgen van de lifestyle- en productadviezen.

Laten we aan de slag gaan!

Ben jij er klaar voor om aan de slag te gaan? Dan kun je volgende resultaten verwachten:

  • Een gezonde, gave, rustige, soepele en stevige huid
  • Minder rimpels
  • Een ontspannen uitstraling
  • Vervaging van pigmentvlekken
  • Eindelijk verlost van puistjes en vlekken
  • En meer zelfvertrouwen door goed make-up advies.

Ik verheug mij er nu al op om samen met jou de gewenste resultaten voor je huid te krijgen. En jou te leren ze te behouden!

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten in de salon, stralende groet!

Ingrid Sielhorst