Over Ingrid

Van kinds af aan bezig met mooier oud worden

Jouw huidspecialist Ingrid Sielhorst, aangenaam!

 

Ben jij een vrouw…

 • die in de spiegel ziet, dat de jaren gaan tellen
 • die er graag op haar mooist uitziet
 • met een stralende, gezonde huid
 • en die ook op latere leeftijd een mooie huid wil houden
 • eventuele huidproblemen graag opgelost ziet
 • en écht voor meetbare resultaten gaat         

Dan kan ik je helpen!

Mooi oud worden, dat wil elke vrouw!

Als jong meisje was ik daar al mee bezig en zocht ik naar de juiste verzorgingsproducten voor mijn moeder. Ik vond toen al, dat elke vrouw een prachtige huid verdient. En ik geloof steeds meer, dat iedere vrouw van 40 jaar en ouder haar biologische klok vertragen of zelfs gedeeltelijk kan terugdraaien op een ontspannen, natuurlijke manier. Daarom heb ik mij als huidspecialist gespecialiseerd in de rijpere huid.

Mijn naam is Ingrid Sielhorst, sinds 1998 eigenaresse van New Eden Skincare en specialist in anti-huidveroudering en huidverbetering op een natuurlijke manier. Daarnaast ben ik Skin Touch Therapeut, wat betekent dat jij met de behandelingen in de schoonheidssalon aan echte resultaten werkt. Én een ontspannen moment hebt voor jezelf.

Zo help ik zelfbewuste vrouwen vanaf 40 jaar een mooie stralende huid te krijgen en door de jaren heen te behouden!

Jouw huid is mijn passie

Al in mijn pubertijd kocht ik crèmes voor mijn moeder, wetende dat het goed was voor haar huid. Op jonge leeftijd ben ik zelf ook begonnen voor mijn huid te zorgen. Ik ben inmiddels ver over de 60 en krijg wekelijks complimenten over de conditie van mijn huid.

Thuis was er geen geld voor mijn grote droom: een opleiding tot schoonheidsspecialist. Ik ging als secretaresse aan de slag bij een platenmaatschappij, trouwde en kreeg 2 zoons. Mijn passie voor de huid was er echter nog. Toen mijn kinderen groot waren, ben ik alsnog de opleiding gaan volgen. Op mijn 41e maakte ik mijn droom eindelijk waar.

Echte en blijvende resultaten voor de ouder wordende huid

Als huidspecialist zorg ik, dat jouw huid weer in topconditie komt en blijft. En los zo jouw huidproblemen op.

Omdat stress het verouderingsproces immens versnelt, houd ik mij ook bezig met het terugdraaien van de effecten van stress op je huid. Dat doe ik onder andere met well-agingbehandelingen. De behandelingen omvatten technieken gebaseerd op mindfulness om het limbische systeem te stimuleren, met nadruk op 3 zintuigen: ruiken, voelen en horen. En 100% natuurlijke producten met heerlijke texturen en geuren. Een minivakantie voor lichaam en geest met als resultaat een stralende huid en een nieuwe, ontspannen versie van jezelf.

Je kunt uiteraard niet alles met een potje crème oplossen. Steeds meer zijn vrouwen zich ervan bewust, dat een gezonde levenswijze en de juiste producten essentieel zijn voor een stralende huid, mooi haar en een gezond lichaam. Daarnaast is ontspanning en gezonde voeding met de ondersteuning van voedingssupplementen onmisbaar voor de opbouw van een gezonde, stralende huid.

Een klant keek laatst na de kuurbehandeling in de spiegel en zei: “Je bent een echte huidkunstenaar!” Zo blij was ze dat haar pigmentvlekken vervaagd waren.

Blijvende huidverbetering is echter ook een kwestie van samenwerking, die jij en ik met elkaar aangaan. De behandelingen in de schoonheidssalon alleen brengen je slechts een deel van de gewenste resultaten. Je ziet pas echte en blijvende resultaten met het thuis onderhouden van je huid ter ondersteuning en het opvolgen van de lifestyle- en productadviezen.

Certificaten – Dermatologie voor de schoonheidsspecialist

Als huidspecialist ben ik misschien wel de eerste die jouw huid grondig analyseert. Door mijn opleiding ben ik in staat eventuele verontrustende plekjes en vlekjes te herkennen en je door te verwijzen naar de dermatoloog. Zo kan een hoop ellende worden voorkomen.

Laten we aan de slag gaan!

Ben jij er klaar voor om aan de slag te gaan? Dan kun je volgende resultaten verwachten:

 • Een gezonde, gave, rustige, soepele en stevige huid
 • Minder rimpels
 • Een ontspannen uitstraling
 • Vervaging van pigmentvlekken
 • Eindelijk verlost van puistjes en vlekken
 • En meer zelfvertrouwen door goed make-up advies.

Ik verheug mij er nu al op om samen met jou de gewenste resultaten voor je huid te krijgen. En jou te leren ze te behouden!

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten in de salon, stralende groet!

Ingrid Sielhorst