content image
This phantom sticky

Blog

05-12-2012

Heb jij veel last van puistjes? Blijf dan niet zelf experimenteren. Voorkom dat jou acné een ernstig huidprobleem wordt en lelijke littekens veroorzaakt.

New Eden Skincare behandelt deze vervelende aandoening, met de intensieve glycolzuur peelings van Cell Fusion C, deze behandeling geeft in combinatie met de juiste producten voor thuis een geweldig resultaat, kom en ervaar wat deze behandeling voor jouw huid kan betekenen!

New Eden Skincare bestrijdt acné ook met  zuurstof, de zogenaamde Intraceuticals Clarity Infusion. De bacteriën die acné veroorzaken houden niet van zuurstof  Al na een behandeling zal je huid er egaler en rustiger uitzien en aanvoelen, waarbij het actieve antibacteriële Clarity- serum en vetvrije producten zorgen dat toekomstige puistjes worden voorkomen.

85% van alle mensen tussen de 11 en 50 jaar, kunnen soms last hebben  van acné of puistjes. Ook kan acné zomaar na je 30ste de kop op steken.  Acné na je 30ste wordt vaak ook in verband gebracht met stress.  De aandoening vindt zijn oorsprong in talgklieren die, onder invloed van stresshormonen, overmatig talg produceren waardoor poriën verstopt raken en dan gaan ontsteken.

Bel nu voor een gratis intake en huidanalyse, dan kunnen we samen kijken hoe we dit probleem voor jou op kunnen lossen.

27-08-2012

Welkom op de nieuwe website van New Eden Skincare

Wil je ook € 10,= kortingop je 1e behandeling

Print dan deze pagina uit en ervaar wat New Eden Skincare voor jouw huid kan betekenen! Maak nu snel een afspraak

19-07-2012

De La Colline Nativage La Crème is zo uniek dat deze alleen in een beperkte oplage wordt gemaakt. Deze crème staat garant voor de hoogste eisen aan huidverzorging die vrouwen deze dagen van hun crème verwachten. Nativage La Crème  brengt de belangrijkste elementen samen van anti-ageing technologie en pure, zeldzame en innovatieve ingrediënten en deze werken door tot in het diepste van de cellen. Nativage is een combinatie van twee bijzonder actieve ingrediënten:

1. Een nieuwe generatie CMAge complex; dit  optimaliseert de zuurstofvoorziening, hydratatie en bescherming van de huidcellen. Bevat o.a. een bio-actief complex dat de proteïne-aanmaak stimuleert, een micro-alg die onder de meest extreme weersomstandigheden overleeft en die de  celstofwisseling activeert.
2. Cell life Extender; dit is een revolutionair en actief ingrediënt van minerale oorsprong met het bijzondere vermogen om vrije radicalen om te zetten in een energie gevende substantie, waarmee de huid haar jeugdigheid behoudt: water en zuurstof. Door deze bijzondere transformatie te bewerkstelligen, is Nativage de eerste huidverzorging die in staat is een oneindige cellulaire energiestroom te genereren.

En door de combinatie van deze 2 bijzondere ingrediënten zie je al, na slechts een paar dagen, een bijzonder geweldig resultaat. In slechts een paar dagen is de huid mooier, stralender, beter gehydrateerd, steviger, gladder en jeugdiger. En doordat de huid beter wordt beschermd, krijgt je huid weer een natuurlijke glans.

Bron: http://shoppen.blogo.nl/2011/07/27/la-colline-presenteert-revolutionaire-creme/#.UAB7_QANH-4.email